Projecten

De stichting heeft een busje gekocht om het evangelie te gaan brengen in diverse steden, we werken samen met diverse kerken en gaan elke vrijdagavond op actie.
De bus wordt omgebouwd tot een camper, om tijdens de actie mensen te kunnen ontvangen. Hier delen we koffie/thee, soep uit. we hebben ook diverse folders en bijbels om uit te delen. Voor de uitstraling van GetSaved zal de bus van teksten worden voorzien.

Maar we hebben u wel nodig, financieel of in gebed.  Wilt u een van onze vrienden worden om dit project te bekostigen.

Dan kunt u uw gift storten op rekening nummer NL78 RBRB 0706 3879 37 , wij zijn ANBI geregistreerd dus alle giften zijn aftrekbaar. Wilt u meer weten over de stichting, kunt u ons uitnodigen en komen wij graag langs om een presentatie te geven.

Project bus: De stichting wilt een bus aanschaffen, kosten aanschaf en ombouwen tot “evangelisatie” camperbus €15000 incl. btw.

Inmiddels is het busje omgebouwd tot camper en hebben we diverse actie’s mee gevoerd in Zoetermeer, Zevenhuizen en Nieuwerkerk a/d IJssel.

GetSaved is een stichting die, sinds de oprichting in 2004, volledig draait op vrijwilligers uit het land. We gaan de straat op twee aan twee, zoals het in de bijbel staat. De een praat en de ander bid voor het gesprek. Ook kan men de mensen uitnodigen in de bus, om onder het genot van een bak koffie/thee een gesprek aangaan. Na een goed gesprek zal er foldermateriaal of een bijbel mee gegeven worden.

Nieuws
30 augustus 2019
Evenementen
  • Geen evenementen