Projecten

De stichting wil met een busje het evangelie gaan brengen in diverse steden, 9 evangelisten inclusief chauffeur (B rijbewijs) kunnen er mee, om op pad te gaan. Er is een mogelijkheid om ook invalide karren mee te vervoeren, dus er zijn geen beperkingen om het evangelie te brengen.
We zullen deze bus in de kleuren van de Amerikaanse schoolbus wrappen, voor de uitstraling van GetSaved. Maar we hebben u wel nodig, financieel of in gebed.  Wilt u een van onze vrienden worden om dit project te bekostigen.

Dan kunt u uw gift storten op rekening nummer NL78 RBRB 0706 3879 37 , wij zijn ANBI geregistreerd dus alle giften zijn aftrekbaar. Wilt u meer weten over de stichting, kunt u ons uitnodigen en komen wij graag langs om een presentatie te geven.

Project bus: De stichting wilt een bus aanschaffen, kosten aanschaf en ombouwen tot evangelisatiebus €9000 incl. btw.

GetSaved is een stichting die, sinds de oprichting in 2004, volledig draait op vrijwilligers uit het land. We gaan de straat op twee aan twee, zoals het in de bijbel staat. De een praat en de ander bid voor het gesprek. Ook kan men de mensen uitnodigen in de bus, om onder het genot van een bak koffie/thee een gesprek aangaan. Na een goed gesprek zal er foldermateriaal of een bijbel mee gegeven worden.

Evenementen
  • Geen evenementen